Skip to main content

RAYNALD COLOM QUARTET

18 Maig 2024 | 20:30 H.

Auditori VINSEUM

Raynald Colom, trompeta
Roger Mas, piano
Camil Arcarazo, contrabaix
Andreu Pitarch, bateria

Fotografia: Agustina Arán

Amb aquest concert, Vinseum – Museu de les Cultures del Vi de Catalunya vol celebrar el Dia Internacional dels Museus. I al JazzClub hem volgut convidar una de les figures que actualment es troba a les posicions capdavanteres en això del Jazz, en Raynald Colom. Presentarà el seu sisè treball com a líder "A Million Dreams" (Whirlwind Recordings, 2022) que, en paraules del periodista Roger Roca, és un disc que “sembla fet per una d'aquelles bandes que han tocat tota la vida junts, i no els importa si toquen un standard, una raresa o un dels seus propis originals, que sempre imprimeixen misteri i vertigen a la música [...] De moment, el millor disc de Colom”.

Amb aquest projecte aterrarà per primer cop al Jazz Club, i a l’Auditori Vinseum, un dels músics més compromesos i connectats a les emocions, producte de la gran varietat d’estímuls artístics que ha rebut en el decurs de la seva densa carrera.

Raynald Colom (Vincennes, 1978) és un dels millors trompetistes de l'escena internacional i se’l considera líder en aquest instrument en el Flamenc. Establert de ben jove a Barcelona amb la seva família, va rebre una beca del Berklee College of Music de Boston i després va continuar la seva formació a New York, on va tenir l'oportunitat d’assistir a classes particulars amb Roy Hargrove, Clark Terry i Wynton Marsalis.

Ha col·laborat amb noms importants del Jazz i del Flamenc, com ara Greg Osby, Nicholas Payton, David Sánchez, Mulgrew Miller, Al Foster, Chano Domínguez, Raimundo Amador, Paco de Lucía o Jesse Davis, per citar-ne només alguns. També ha participat en projectes de Carles Benavent, Luis Salinas, Perico Sambeat, Chicuelo, Duquende o Juan de Juan. Amb 22 anys va formar part de la mítica gira "Clandestino" de Manu Chao, amb qui va fer una gira per tot el món, especialment pels Estats Units, Europa i Àsia.

 AMB EL SUPORT DE   Logo Mascaro     CataniesVia