Skip to main content

EL VOSTRE PROPI NU

“El Jazz i la Música, com el Vi, neixen de mans d’uns artesans que, abans que la vida no ho transformi tot, en treuen els primers i millors fruits.”

Sigueu benvinguts a la segona edició del NU, el Cicle que aposta pel Vi i la Música lliures d’artificis. Perquè volem que Vi i Música facin camí des de zero, amb poca o gens d’història prèvia, i jugant amb la sorpresa que ells mateixos, gairebé sense saber-ho, ens reserven. Aquest segon any volem que a cada actuació vingueu així, amb un paper en blanc, i que hi escriviu el vostre propi camí. Que cada concert sigui una vivència pròpia, natural i imprevista.

El NU continua sent un espai polièdric, fusionat amb altres matèries. El Jazz mateix és una fusió de músiques i, per a compartir arts i experiències amb aquesta fusió, continuem tenint la complicitat d’altres entitats de la Vila. Perquè ni el Jazz ni la Música no tenen cap vocació individual, ni molt menys individualista. Vinseum – Museu de les Cultures del Vi de Catalunya –, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i Cine Club Vilafranca, ens continuen acompanyant i s’impliquen en la història que volem escriure amb cada concert. A banda, un magnífic grup de Cellers ens porta els seus productes, tan nus i naturals com la Música. A cada concert, un Vi. I, perquè no, a cada Vi, un concert.

D’altra banda, el Cicle NU continua integrat dintre d'ELS MILLORS FESTIVALS, una comunitat de esdeveniments on hi trobem els Festivals de Jazz de Vic i de La Garriga, el Festival d’Emergències Musicals de Banyoles, l’Estival de Jazz d’Igualada i l’A Jazz de Mar de Portocolom, a l’Illa de Mallorca.

Aquí us deixem la programació prevista per aquesta 2a. edició, desitjant que vingueu a gaudir-la amb tota la naturalitat que us sigui possible, i amb els cinc sentits ben desperts. Atreviu-vos amb el vostre propi NU!

                                                                                                                                                                                                                                         incavi                                                                        logocineclub.png