Skip to main content

Fes-te'n soci

Jazz Club Vilafranca és una entitat sense ànim de lucre que promou el Jazz i la música en directe. Amb una història que comença el 1935, de la que ens sentim hereus, treballem per a mantenir un calendari d’actuacions periòdic, tot programant novetats i propostes avançades dins d’un segment estilístic que encaixa, i manté la seva singularitat entre la cartellera musical de Vilafranca i la seva àrea d’influència.

La qualitat de la nostra oferta s’ha vist reforçada els darrers anys amb una sèrie de col·laboracions entre les que destaca la de Vinseum – Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, que ens cedeix el seu Auditori, escenari principal dels nostres concerts. Quants més socis tinguem més riques i de qualitat podran ser les nostres propostes, per això, si encara no n’ets, fes-te soci del Jazz Club Vilafranca!

Actualment, la quota de soci és de 8€ al mes, i dóna dret a entrada lliure a un concert al mes, i una altra entrada a preu reduït per a un acompanyant. La quota també inclou descomptes en algunes activitats organitzades per les entitats amb les qui mantenim un vincle, com ara Òmnium Cultural Alt Penedès o Casino Unió Comercial.

Butlleta d'inscripció

Nom i Cognoms *
Domicili *
Localitat *
Telèfon
DNI *
Email *
Codi Postal *
Data *