Skip to main content

DANI PÉREZ TRIO & BENET PALET

12 Desembre 2020 |

Auditori VINSEUM

tres tambors

Dani Pérez, guitarra
David Mengual, contrabaix
David Xirgu, bateria
Benet Palet, trompeta

El concert programat pel passat mes d’abril, ajornat després al 21 de novembre, finalment se celebrarà dissabte que ve, amb un canvi important: l’escenari no serà l’Auditori de Vinseum, sinó la Sala Gran de la Societat “La Principal”, el Casal, entitat que, amb la màxima predisposició, acollirà per primer cop un concert del Jazz Club Vilafranca. Per causa d’aquests canvis, no hi ha venda anticipada per Internet i les entrades s’hauran d’adquirir totes a taquilla. És per això que es demana que el públic arribi amb temps, atesos tots els tràmits que cal seguir per causa de les restriccions. La taquilla estarà oberta de 19h30 en endavant i es permetrà l’accés a la sala a les 20h00. El preus no canvien: 

CONCERT AMB SORPRESA

Amb una producció diferent a l’habitual, tant per la novetat de l’espai com per la predisposició del grup a canviar alguns conceptes a l’escenari, el concert tindrà una sorpresa pels assistents, que no revelarem aquí però estem segurs que tindrà el seu impacte entre els assistents. 

Fa vint anys, el guitarrista Dani Pérez va formar el seu trio amb uns companys de viatge que son referència absoluta al nostre País: el contrabaixista David Mengual i el bateria David Xirgu. Amb el pas del temps, el grup s'ha retrobat en múltiples aventures musicals, artísticament no exemptes de risc. Emparat en el disc “Resumen” (Underpool, 2017), el grup experimenta amb un catàleg de composicions pròpies que, essencialment, volen transmetre claror i sintaxi, tot enfrontant-se als reptes interpretatius que els suggereix cada nova actuació. En el seu tercer disc com a líder, Dani Pérez ha enregistrat unes composicions que sorgeixen de les seves vivències, desitjos i anhels més íntims, on s'hi descriu l’univers que l’envolta i ens mostra el seu poderós llenguatge, tan admirat pel públic. 

Mengual i Xirgu, també motors del projecte, mostren la seva complicitat i esdevenen els interlocutors perfectes, convertint la música del trio en el referent de tota una generació de músics.  En aquesta actuació, s’hi incorpora el trompetista Benet Palet, un dels “enfants terribles” d’aquest instrument al País, posseïdor d’un esperit poètic i estimulant que, tot sovint, desemboca en fraseigs totalment lliures. La seva aportació serà un dels al·licients de la vetllada, que promet molts moments emocionants.

  • Entrada general 12€
  • Reduïda 10€ (jubilats i entitats col·laboradores (Òmnium Cultural, Biblioteca Torres i Bages, Societat “La Principal”, Casino Unió Comercial i Amics de Vinseum)
  • Alumnes de les Escoles de Música menors de 18 anys, 5€.

Patrocina:  CAN BAS - Domini Vinícola | CATÀNIES VIA