Skip to main content

MARC VERNIS TRIO

17 Febrer 2024 | 20h30

Auditori VINSEUM

Franco Molinari, contrabaix
Joan Carles Aguerri, bateria
Marc Vernis, piano

El Marc Vernis Trio neix l´any 2017 a Vic amb la idea d’habilitar un espai propi per a experimentar i fer evolucionar el món musical de cadascun dels tres components. L´any 2018 enregistren el seu primer CD, de nom 42º20,2N-3º12E (Underpool), que van dedicar a aquesta localització geogràfica. Aquest és el disc que han presentant fins ara en diferents espais com el Festival de Jazz de Vic i el cicle de Jazz de Montbau a Barcelona, entre d’altres.

Aquest mes de febrer estrenen el seu segon treball, Cares, un recull de peces que fan evolucionar el so del trio a partir d´unes composicions basades en les diferents cares que pot tenir cadascú, en funció de l´estat de les emocions i expressat a través de la  música. Al JazzClub en serem testimonis de primera mà, atès que formem part de la mini-gira de presentació.

Marc Vernis, que és titular de piano-jazz, big band, harmonia i arranjaments al Conservatori de Vic, té un CD (Moments) enregistrat a piano sol. Fou membre fundador de Jazz el Destripador, grup de funk rock actiu a cavall del canvi de segle. Durant cinc temporades va dirigir La Cava Big Band de Vic i també fou membre de diversos grups, com ara Taxi tat? o Shongai, amb qui va editar un LP/CD produït pel recordat Joan Vinyals. També ha publicat un disc, Marc Vernis –Colors-, enregistrat amb David Mengual, Marc Ayza i Raül Reverter.

 

AMB EL SUPORT DE                   CataniesVia