Skip to main content

HÉCTOR FLORÍA 5tet

18 Març 2023 |

Auditori VINSEUM

Héctor Floría - Saxo tenor
Joan Mar Sauqué - Trompeta
Joan Monné - Piano
Pau Sala - Contrabaix
Enric Fuster - Bateria

Presentem un quintet que va néixer a Amsterdam, ciutat on l'Héctor Floría va viure durant 4 anys. Va ser un temps de formació i d'expansió musical, i també de grans amistats que han contribuït al seu desenvolupament com a músic i saxofonista. És per això que el projecte reuneix energia i comunitat. Són cinc intèrprets que comparteixen molt més que música, una comunió que es trasllada directament a l'escenari. El quintet ofereix música escrita especialment per a la formació, que beu directament dels grans del Jazz i la música d’arrel afro-americana.

Héctor Floría, nascut a Blanes, sempre ha viscut connectat a la música, al saxo i a la tecnologia. Motivat d’igual manera per tots tres camins, finalment va decidir que estudiaria Telecomunicacions a Barcelona i, alhora, es va matricular a un Màster en Computació de Sons i Música. Més endavant, i obeint una mica els seus instints, es va centrar en el saxòfon. Això el portà a estudiar a l’ESMuC (Barcelona) i al CVA (Amsterdam). Aquest recorregut acadèmic li ha permès familiaritzar-se amb un ampli espectre d’estils, gràcies sobretot al seu pas per grups i projectes com The Bop Collective (amb Irene Reig), APAC i altres.

"La Música m’ha donat l’esperança i els somnis per continuar estudiant i treballant en nous projectes, particularment sobre la gent que tinc a la vora”.

AMB EL SUPORT DE Logo Mascaro     CataniesVia