Skip to main content

ORIOL ROCA TRIO & LYNN CASSIERS

18 Febrer 2023 |

Auditori VINSEUM

Lynn Cassiers, veu i electrònica
Giovanni Di Domenico, piano
Manolo Cabras, contrabaix
Oriol Roca, bateria

El bateria i compositor Oriol Roca torna amb el seu trio i ho fa de bracet amb Lynn Cassiers per presentar Live at Jazz Cava, un disc enregistrat en directe al Festival de Jazz de Vic, el maig del 2022, que es publicarà aquest mateix mes de febrer. És a dir, que tindrem el goig d’assistir a una rigorosa estrena.  

Lynn Cassiers és una cantant i paisatgista sonora (soundscaper) establerta a Brussel·les, que és considerada una de les veus importants de l'escena europea de la improvisació, capaç d'utilitzar qualsevol gènere musical per crear el seu propi univers, lliure d’etiquetes, com ho demostra el seu aclamat àlbum YUN, publicat de la mà del prestigiós segell Clean Feed.

Oriol Roca lidera d’ençà del 2017 el seu propi trio amb el pianista Giovanni Di Domenico i el contrabaixista Manolo Cabras, dues figures importants del jazz i la improvisació a Europa, amb qui ha desenvolupat un llenguatge propi. Amb la col·laboració de Lynn Cassiers, l’Oriol Roca Trio reforça encara més la voluntat de posar la melodia al centre de tot, establint una comunicació natural entre els quatre músics, basada en la complicitat i el risc, més enllà de l'amistat que han construït en els més de 20 anys de música junts.

Una ocasió única per gaudir d’un dels projectes més destacats del jazz contemporani europeu d’aquest 2023, impulsat gràcies a l’aliança del segell barceloní UnderPool i del Festival de Jazz de Vic

 AMB EL SUPORT DE
Llopart logo catCataniesVia