Skip to main content

MANEL FORTIÀ 9TRIO

22 Octubre 2022 |

Auditori VINSEUM

Antonio Mazzei, piano
Manel Fortià, contrabaix i composicions
Raphaël Pannier, bateria

Després dels seus prometedors inicis, ara fa gairebé una dècada, i enfortit pels contactes amb una àmplia diversitat de músics i estils, es pot dir que el contrabaixista cassanenc Manel Fortià es troba ara en un dels moments més prolífics de la seva carrera. El sentit melòdic, la precisió rítmica i la creativitat l'han convertit en un dels músics més singulars i originals de la nova generació. Al llarg de la seva carrera ha treballat amb músics de gran prestigi com Arturo O’Farrill, Dave Liebman, Chris Cheek, Chano Dominguez o Raynald Colom.

En aquesta ocasió presenta un nou trio format per dos músics que va conèixer a Nova York en la seva estada a la capital del jazz mundial i que, igual que ell, han tornat a viure a Europa: el bateria francès Raphaël Pannier (Birelli Lagrène, Miguel Zenón, François Moutin) a la seva París natal, i el pianista veneçolà Antonio Mazzei (Jean Toussaint, Doug Weiss, Paquito de Rivera) que s’ha instal·lat a Barcelona.

Aquest 9 trio assegura un viatge musical de primer nivell, gràcies a la qualitat interpretativa dels seu components i a la bona química que els ha reunit a banda i banda de l’Atlàntic.

Fotografia portada: Antonio Porcar

 AMB EL SUPORT DE:       vilarnau gold logo 2x             CataniesVia