Skip to main content

UNUSUAL TRIO

17 Desembre 2022 |

Auditori VINSEUM

Ignasi Terraza, piano
Lluc Casares, saxo i clarinet
Esteve Pi, bateria

Més de sis anys després de la seva darrera visita, l’Ignasi Terraza torna a Vilafranca a un concert del Jazz Club. Tal com ho va fer aleshores, es presenta amb una formació de trio... i no, no ens n’hem oblidat d’anunciar el contrabaixista, sinó que és precisament l'absència d'aquest instrument el que Terraza pretén explorar, amb Lluc Casares i Esteve Pi, comptant amb el rerefons de formacions històriques com Benny Goodman amb Teddy WilsonLester Young amb Nat King Cole i Bill Pierce amb Hank Jones.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l'àmbit internacional, combina la seva tècnica extraordinària, l'exquisida sensibilitat i el swing que ja coneixem, amb un altre dels primeres espases del nostre jazz: Lluc Casares , saxofonista i clarinetista que en el decurs de la seva carrera ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Grant Stewart, Ben Van Gelder o Benjamin Herman.

El tercer vèrtex és el bateria Esteve Pi, habitual de les formacions de l'Ignasi Terraza amb l’Andrea Motis i també de l'Antonio Serrano Quartet. Col·labora regularment amb solistes de la talla de Cyrus Chestnut o Benny Green.

El nou trio de l'Ignasi Terraza ens farà gaudir d'una sessió de jazz d'alta volada. No en tingueu cap dubte.

Fotografies: Ignasi Terraza (Fernando Prats), Esteve Pi (Miquel Carol), Lluc Casares (Pep Gol)

AMB EL SUPORT DE:   nadal negre        CataniesVia