Skip to main content

SÒNIA SÁNCHEZ & NÚRIA ANDORRÀ

19 Abril 2023

20:30 h.

Capella de Sant Joan

Gratuït

Sonia Sánchez, dansa, veu i percussions
Núria Andorrà, percussions

El concert inaugural d’aquest 2on NU ens transporta al món de la improvisació lliure, de mans d’un duo de percussió i dansa. Sònia Sánchez i Núria Andorrà es troben a l'escenari de manera lliure, cercant sons que es mouen i moviments que sonen. És un duo que toca els extrems i passa per totes les tessitures. De passatges purament rítmics, contundents i poderosos, a moments delicats on la fragilitat es fa viva i s’evoquen melodies i gestos que pengen d’un fil, un espai on prenen vida la carícia, el gest i el sons subtils.

Núria Andorrà, percussionista de formació clàssica i contemporània, ha tocat amb els més grans de la improvisació lliure i ha acompanyat un bon nombre de ballarins. També ha treballat amb Carles Santos i Héctor Parra, i és professora d'improvisació a l’ESMuC i, de percussió, al Conservatori de Reus, a banda de directora artística del MontMusic Festival i de l’Improject Ensemble.

Sònia Sánchez és una balladora que combina flamenc, improvisació lliure i dansa japonesa. La seva trajectòria és gairebé inabastable, amb actuacions per tot el Món i episodis com la seva intervenció a l’òpera Carmen de Bizet l’any 1992 al Teatre del Liceu, o el 2014 amb la peça “Le Ça” al Museu d’Art Modern de Chicago. La seva activitat docent l’ha portada a impartir tallers a la Universitat de Belles Arts i al màster d'Art Sonor, a l'ESMuC de Barcelona, i a escampar les seves masterclass i workshops per ciutats com Mèxic DF, Seül, Chicago o Estocolm, entre d’altres.

Fotografia: Joan Cortès

                                           

             EnlaireVins                          logo capellasantjoan gros           incavi