SÒNIA SÁNCHEZ & NÚRIA ANDORRÀ

19 Abril 2023

20:30 h.

Capella de Sant Joan

Gratuït

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Sonia Sánchez, dansa, veu i percussions
Núria Andorrà, percussions

El concert inaugural d’aquest 2on NU ens transporta al món de la improvisació lliure, de mans d’un duo de percussió i dansa. Sònia Sánchez i Núria Andorrà es troben a l'escenari de manera lliure, cercant sons que es mouen i moviments que sonen. És un duo que toca els extrems i passa per totes les tessitures. De passatges purament rítmics, contundents i poderosos, a moments delicats on la fragilitat es fa viva i s’evoquen melodies i gestos que pengen d’un fil, un espai on prenen vida la carícia, el gest i el sons subtils.

Núria Andorrà, percussionista de formació clàssica i contemporània, ha tocat amb els més grans de la improvisació lliure i ha acompanyat un bon nombre de ballarins. També ha treballat amb Carles Santos i Héctor Parra, i és professora d'improvisació a l’ESMuC i, de percussió, al Conservatori de Reus, a banda de directora artística del MontMusic Festival i de l’Improject Ensemble.

Sònia Sánchez és una balladora que combina flamenc, improvisació lliure i dansa japonesa. La seva trajectòria és gairebé inabastable, amb actuacions per tot el Món i episodis com la seva intervenció a l’òpera Carmen de Bizet l’any 1992 al Teatre del Liceu, o el 2014 amb la peça “Le Ça” al Museu d’Art Modern de Chicago. La seva activitat docent l’ha portada a impartir tallers a la Universitat de Belles Arts i al màster d'Art Sonor, a l'ESMuC de Barcelona, i a escampar les seves masterclass i workshops per ciutats com Mèxic DF, Seül, Chicago o Estocolm, entre d’altres.

Fotografia: Joan Cortès

                                           

             EnlaireVins                          logo capellasantjoan gros           incavi