DUET CRISTINA MIGUEL - SARAH CLAMAN

15 Mai 2022

Dues sessions: 20:15 h. - 21:00 h.

Campanar Basílica Santa Maria (Pl. del Campanar)

5€ (entrades només al lloc del concert)

DUET CRISTINA MIGUEL - SARAH CLAMAN

CRISTINA MIGUEL, saxo tenor

SARAH CLAMAN, viola

La saxofonista Cristina Miguel és l’artista emergent de “Els Millors Festivals” 2022. Això vol dir que la podem sentir, liderant algun dels seus projectes, a totes 6 viles i ciutats que en formem part. A Vilafranca presentarà el seu duo amb la violinista neozelandesa Sarah Claman, en el que serà el concert de presentació del nostre Cicle. A Cristina Miguel la podem trobar com a líder, saxofonista i compositora del grup Ramé Project, i com a col·laboradora de molts altres projectes. Sarah Claman sempre ha tingut interès per anar més enllà de la rutina de l’instrument, i pertany a una valuosa generació que veu la música com un camp obert, ple d’experimentació.

Aigua corrent, brisa suau, paper arrugat, foc rugent. La Cristina (saxo tenor) i la Sarah (viola) es reuneixen per explorar l'energia, la bellesa i el misteri del temps. Deixa't portar al món sonor d'aquestes dues creadores.

Cristina Miguel Martínez va néixer a Mollet del Vallès (Barcelona) el 1993. Graduada amb el Títol Superior de Música (BA) al Conservatorium van Amsterdam (setembre 2018), i Màster de les Arts (MA) a la Universitat de Música i Arts escèniques Graz (KUG) (setembre 2020). Influenciada per moltes cultures i músiques, la Cristina ha desenvolupat una veu única en el jazz. Actualment viu a Barcelona on es desenvolupa com a intèrpret, compositora i docent.

Sarah Claman, especialitzada en improvisació i música contemporània. Es gradua l'any 2011 a la Universitat d'Otago (Nova Zelanda) i després segueix els seus estudis a Dartington College of Arts (UK), ESMUC (CAT) i el Conservatorium van Amsterdam (NL). Actualment viu a Barcelona i participa activament a l'escena d'improvisació lliure com a violinista/violista, professora i programadora de concerts.

TASTLesCantarelles                                                                 AMB EL SUPORT DE  logo turismevilafranca 02