Skip to main content
MÍRIAM FÈLIX, ÁNGEL FARALDO, TOM CHANT

24 Abril 2024

20:30 h.

CAPELLA DE SANT JOAN

Entrada lliure

MÍRIAM FÈLIX, ÁNGEL FARALDO, TOM CHANT

EMF Logo Tipo 01

Improvisació lliure

Un homenatge a Marianne Brull

Míriam Fèlix, violoncel
Ángel Faraldo, electrònica
Tom Chant, saxos

El 8 de març de 2023 ens deixava la Marianne Brull, musa, divulgadora i entusiasta de la improvisació lliure de Barcelona. Antiga editora de Ruedo Ibérico i anarquista militant, va conèixer la improvisació lliure als anys 90 i mai va deixar d'interessar-se per aquesta música. Tant, que es va convertir en pal de paller de l'escena de Barcelona i Catalunya, fins al punt d'esdevenir programadora, principalment a l'Ateneu Popular la Base al barri del Poble Sec de la capital catalana. Allà va crear les combinacions més inversemblants d'improvisadors, va fer que es creessin nous projectes i va ajudar a divulgar la improvisació lliure.

Els Millors Festivals vol retre-li homenatge fent el que ella feia, programant improvisació lliure, tot repetint algunes de les seves inesperades però brillants combinacions de músics.

MÍRIAM FÈLIX

Amb tota una vida dedicada a la música, i amb 20 anys d'experiència davant i darrere dels escenaris, Míriam Fèlix és una violoncel·lista polivalent i atrevida, amb una gran capacitat d'adaptació. És instrumentista, compositora i productora especialitzada en improvisació, interpretació, enregistrament i creació d’espectacles. Qualificada per la premsa (Time Out NY) com a "virtual cellist".

ÁNGEL FARALDO

Compositor i improvisador, sovint treballa amb mitjans digitals i electrònics no convencionals. La seva producció es manifesta tant en l’exploració com a improvisador, com en les seves instal·lacions i creacions per a teatre o cinema. Programador, productor i enginyer de so, s’ha especialitzat en sonorització de música experimental i mixta, col·laborant amb nombrosos ensembles, compositors i festivals.

TOM CHANT

Saxofonista irlandès, va tenir el seu primer contacte amb el Free Jazz i la composició moderna quan era adolescent. Als 20 anys ja improvisava amb el seu saxo soprano i va fer gires per Amèrica del Nord, Europa i el Japó, actuant als millors escenaris. La seva trajectòria inclou trobades amb els improvisadors més importants de Londres, París i Barcelona, incloent-hi Agustí Fernandez i Evan Parker, entre molts d’altres.

CELLER CONVIDAT       JoanRubio